Airco Service

In de zomer zet u uw airco aan om uw auto koel te hebben. In de winter worden meeste airconditioners gebruikt om, in combinatie met verwarming, uw voorruit condensvrij te houden. Kortom zonder goed werkende airconditioning in uw auto, is elke rit minder comfortabel.

Een regelmatige controle zorgt ervoor dat eventuele lekkages en slecht functionerende en/of defecte onderdelen tijdig worden opgemerkt, waardoor u niet voor een onverwachte verrassing komt te staan. Het wordt aanbevolen om uw airco 1 x in 2 jaar te laten onderhouden omdat uw goed werkend aircosysteem ieder jaar van 5 tot 10% aan koudemiddel verliest. Hierdoor treedt er drukverlies op, de luchtvochtigheid neemt toe en als gevolg geeft de airco in uw auto minder koele lucht af.

Airco check / preventief onderhoud verlengt de levensduur van de airconditioning en verlaagt het energie verbruik tot wel 30%. Garage van Deursen reinigt of (indien nodig) vervangt de filters van uw airconditioning, controleert en reguleert de vulling van de koudemiddel en reinigt de binnen- en de buitenunit van uw airconditioning. Tevens kunnen eventuele lekkages opgespoord / verholpen worden, met behulp van de fluor en een UV-lamp.

Maar wat als u te laat bent en uw airco werkt niet meer….?! Geen zorgen. Onze betrouwbare aircoservice apparatuur en jarenlange ervaring met talloze merken repareert het en brengt het gemak en comfort weer terug in uw auto.

U kunt bij ons terecht voor alle onderhoud- en reparatiewerkzaamheden

Scherpe tarieven voor onderhoud, reparatie en APK keuringen